Demonstraties KTM Nederland met elektrische crossmotoren in Lierop

Op zondag 5 maart kan je tijdens de Dutch MX Season Opener op circuit De Herselse bossen in Lierop ook gaan kijken naar nieuwste ontwikkelingen in de motorcross, want KTM Nederland komt met de modernste E-Mini’s of wel elektrische crossmotoren naar het circuit.

KTM Nederland verzorgt demonstraties voor kinderen van 5 tot 10 jaar (afhankelijk van lengte/gewicht), die graag eens op een motor willen stappen.


Tussen 11.00 uur tot 15.00 worden zij hier door een professionele gecertificeerde trainer ontvangen om op een speciaal daarvoor geprepareerd circuit met E-mini bikes hun testrondjes te maken.

Deelnemers aan deze nieuwste motorsportgeneratie krijgen instructies om de beginselen van het crossen op de juiste wijze aan te leren.

Gratis aanmelden kan ter plaatsen bij de trainers van KTM, waar voor kleding, helm en laarzen wordt gezorgd.

Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u contact opnemen met Arno van den Brink via e-mail info@motocrossplanet.nl, het telefoonnummer 06-10910266 of per mail op of Chat on WhatsApp.

Voor meer informatie over de Dutch MX Season Opener in Lierop kunt u kijken op www.maclierop.nl en www.motocrossplanet.nl.