Energie inloopspreekuur in bibliotheek Asten

Op zaterdag 11 december kunt u als bewoner of huiseigenaar al uw vragen stellen over energie besparen en het verduurzamen van uw woning tijdens het Energie inloopspreekuur in de Bibliotheek Asten.

Een team van deskundige Energiecoaches is aanwezig om alle vragen te beantwoorden en samen overzicht en inzicht te krijgen in mogelijke bespaarmaatregelen voor uw woning. 

Het Energie inloopspreekuur is van 10.30 tot 12.30 in de bibliotheek, Emmastraat 9, eerste verdieping Midas.

Daar staan de energiecoaches Harrie van de Voort, Ton van Bussel en Jan Rooze voor u klaar. 

Samenwerking 

Het doel van de samenwerking tussen de Bibliotheek Helmond-Peel en het Energie Huis Slim Wonen, is om bewoners en huiseigenaren te helpen met slim energie besparen en gratis voorlichting van deskundige Energiecoaches van het Energie Huis Slim Wonen.  

Het Energie Huis Slim Wonen is een nieuw serviceloket van, voor en door bewoners. Het doel is om bewoners en huiseigenaren te helpen met slim energie besparen en gratis voorlichting. Bewoners kunnen op de nieuwe slimme website deskundige en onafhankelijke informatie krijgen om de woning te verduurzamen.

Energie Huis Slim Wonen is een nieuwe samenwerking van de acht gemeenten Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Nuenen en Someren.

Kijk eens op www.EnergieHuisSlimWonen.nl voor een gratis eigen Woning QuickScan, acties binnen uw gemeente en van bedrijven in de regio. Ook vindt u er een agenda met Webinars, (digitale) inloopspreekuren en workshops, een bespaar zelftest en alle subsidies en leningen in een handig overzicht.

Contact? E-mail info@energiehuisslimwonen.nl