Feestweekend KV Klimop 75 jaar op 20, 21 en 22 mei

Midden in de coronatijd, maart 2021, kwam de jubileumcommissie voor het eerst bijeen en werden de eerste plannen gesmeed.

Eindelijk is het dan zover; korfbalvereniging Klimop uit Asten viert haar 75-jarig bestaansfeest en wel in het weekend van 20, 21 en 22 mei.

Tijdens dit weekend zijn er in de feesttent en op de eigen kunstgrasvelden diverse activiteiten voor jong en oud.

Op vrijdag 20 mei staat het jaarlijks terugkerend schoolkorfbaltoernooi op het programma met dit jaar een recordaantal deelnemers. Dit toernooi start om 15.00 uur en zal rond 19.30 uur eindigen met de prijsuitreiking.

Om 20.00 uur is de receptie en het officiële gedeelte waaronder de huldiging van diverse jubilarissen.

Vanaf 21.00 uur gaat de avond verder met de reünie, waar alle leden, oud-leden, oud-trainers, oud-coaches, ouders, vrijwilligers en supporters welkom zijn.

De lijst met reeds geïnteresseerden is in te zien op de website van Klimop.

Zaterdag 21 mei vanaf 14.00 uur staat het ook jaarlijks terugkerend koppelschieten op het programma, waar men laagdrempelig in koppels de strijd aan gaat met andere koppels. Dit zal gebeuren in diverse categorieën.

Na deze activiteit, rond 20.00 uur, is de feesttent geopend en zal de band One Shot de tent op zijn kop zetten met hun energieke covers.

Hiervoor zijn kaarten te koop. De kosten zijn € 6 en hiervoor ontvangt men tevens twee consumptiebonnen.

Op zondag 22 mei rond 10.30 uur kan er twintig rondes worden gerikt, net zoals bij een reguliere avond rikken bij Klimop. Men kan ook kiezen voor een wandeling rondom het kasteel met een gids vanuit VVV Asten.

Voor de jeugd, al dan niet lid van Klimop, staat om 11.00 uur Expeditie Robinson op het programma. Daarbij voeren koppels opdrachten uit die te maken hebben met conditie, korfbal, techniek en tactiek.

Vanaf 15.00 uur zullen twee cantoren het voortouw nemen tijdens de biercantus en dit zal uiteindelijk een paar uur later overgaan in een heuse karaoke. Tussendoor kan er genoten worden van een overheerlijke barbecue.

Voor meer informatie, aanmelden voor de activiteiten en het kopen van kaartjes voor de feestavond, check de website https://www.kv-klimop.nl/75jaar.

Op SIRIS-tv, siris.nl en SIRIS-Facebook is onderstaand filmpje te zien.