Finish AKSupport Walk nadert voor Angela en Joop

De finish van de AKSupport Walk door Angela Gielen en Joop Halma van de Stichting Asian Kidz is in zicht.

Op zondag 26 september rond 15.00 uur zijn Angela en Joop weer terug de Markt in Asten na een wandeltocht van zo’n 700 kilometer door ons land.

Angela en Joop doen verslag:

Onze weg naar het zuiden is begonnen

Vanaf de start in Asten worden we 569 kilometer verder wakker in de tuinkamer van mensen die we niet kennen, geregeld door een correspondent van de lokale krant. Gisteren staan we een praatje te maken met een vrouw die de tuin aan het doen is, stappen er twee fietsers af die roepen 'Hé, we hebben jullie gezien in Schagen en het krantenartikel gelezen, wat leuk’.

We zijn ruim zeven weken onderweg en elke dag zijn er mooie ontmoetingen en ontstaan er spontane reacties, herkenning, via via een overnachting die geregeld wordt, heel bijzonder allemaal.

Het is volop genieten van alles, maar we lopen niet alleen voor ons plezier. We wandelen om sponsorgeld op te halen voor onze stichting Asian Kidz Support zodat kansarme kinderen de mogelijkheid krijgen om onderwijs te volgen en zicht krijgen op een betere toekomst. Vooral nu.

De tweede helft van ons wandelavontuur is gestart in Friesland, door de Weerribben en de Wieden naar diverse Hanzesteden. Nog 160 kilometer te gaan via de Veluwe langs de IJssel op weg richting Noord-Limburg vanwaar we vertrekken om op zondag 26 september te finishen in Asten.