Flyer van Dorpsoverleg Heusden

Het Dorpsoverleg Heusden heeft bij de inwoners van Heusden een flyer in de brievenbus gedaan met de volgende tekst:

Beste mensen,

We hadden onze openbare jaarvergadering 2021 gepland staan op 18 november. Echter helaas door de Covid-19 maatregelen hebben we zelf besloten om deze niet door te laten gaan. Erg jammer want we konden dan de vele onderwerpen bespreken en elkaar weer eens ontmoeten in Hart van Heuze. Om toch belangrijke informatie door te geven hebben we als bestuur besloten om een flyer in Heusden huis aan huis te bezorgen.

We hebben nu zelf voor het nieuwe jaar 2022 nog vele thema’s op de dorpsagenda gezet.

Naast de gemeenteraadsverkiezingen in maart zal de focus toch wel uit gaan naar het opstellen van een nieuwe Dorpsvisie. Met een sterke sociale economische leefbaarheid als vertrekpunt zullen we samen met alle inwoners dit nieuwe document gaan opstellen.

De kerstdagen komen er aan en zullen door corona anders zijn. We laten het niet ongemerkt voorbij gaan dit mooiste feest van het jaar, misschien beperkt maar wel een tijd van samen zijn. Het zijn dagen voor rust en ook voor om te zien naar elkaar. Dit hebben we nodig.

Dank aan alle vrijwilligers in Heusden voor al hun grote inzet !

Ik wens iedereen met zijn familie en vrienden mooie feestdagen en een succesvol maar bovenal een gezond 2022 toe. Dat het ‘nieuwe normaal’ weer snel mag terugkeren.

Namens het bestuur,

André Verhoeven - voorzitter