Chansonsconcert Voilà door Muziekvereniging Somerens Lust

Muziekvereniging Somerens Lust presenteert op woensdag 15 en donderdag 16 november een spectaculair Frans Chansonconcert in De Ruchte, uitgevoerd door het harmonieorkest in samenwerking met lokale en professionele artiesten.

Somerens Lust neemt je met het concert Voilà mee op een muzikale reis naar het zonnige Frankrijk. Onder het genot van muzikale klanken waan je je onder la tour Eiffel en wandel je in gedachten langs de Seine.

In deze bijzondere samenwerking met chansonnier Philippe Elan komen de mooiste Franse chansons voorbij. Naast de muzikale klanken van monsieur Elan kun je ook genieten van de zangkunsten van lokale artiesten. Het belooft een prachtig en sfeervol concert te worden.

Philippe Elan Philippe Elan is een Franse chansonnier die met veel passie de Franse chansons ten gehore brengt. Hij staat bekend als ambassadeur van de Franse muziek in Nederland. Zijn debuutalbum, Chansons Classiques, werd in 1991 bekroond met een Edison. Hierna volgden verschillende radio-, televisie- en theateroptredens in Nederland, Frankrijk en België.

Elan heeft in zijn carrière al veel mooie samenwerkingen op zijn naam staan. Zo werd hij onder anderen begeleid door Louis van Dijk, Holland Symfonia en Cor Bakker. Na 15 en 16 november komt ook Muziekvereniging Somerens Lust in dat rijtje te staan.

Woensdag 15 november: dinnershow setting + reguliere theatersetting op balkon

Donderdag 16 november: reguliere theatersetting

Kaarten bestellen kan via https://www.deruchte.nl/voorstelling/voila/.