Frits Gorissen erelid van toneelvereniging Onderling Kunstgenot

Toneelvereniging Onderling Kunstgenot (OKG) uit Heusden hield op woensdag 29 juni de algemene ledenvergadering.

Tijdens de vergadering werden o.a. mooie plannen besproken die in aantocht zijn. Naast het jaarlijkse winterstuk in januari en de jeugdvoorstelling in maart gaat de vereniging in september ook starten met ‘dun aftrap’ van een grootse voorstelling in het kader van 100 jaar Heusden.

Toos Beijers en Frits Gorissen werden gehuldigd omdat zij 40 jaar lid waren. Beiden zijn lid vanaf de heroprichting van de vereniging in 1982. Toos als speler van verscheidene rollen, actief in de attributencommissie en betrokken bij de verschillende producties. Frits was maar liefst 19 jaar voorzitter, speelde verschillende rollen en is een allrounder in decorbouw en attributen.

Na hen beiden in de bloemen gezet met een fotocadeau, felicitaties en het inschenken van een drankje, werd de vergadering vervolgd.

Tijdens de rondvraag kwam er een verrassing voor Frits Gorissen. Zijn familie kwam binnen en plots ging alle aandacht naar hem. Te midden van zijn familieleden volgde een speech van de voorzitter. Frits werd bedankt voor zijn tomeloze inzet, zijn inspiratie, positiviteit en meer. De vereniging is hem erg dankbaar voor al zijn werk en grote betrokkenheid. Om hem hiervoor te bedanken en te eren werd Frits benoemd tot erelid van OKG.

De vergadering werd vervolgens feestelijk afgesloten en er werd geproost op het nieuwe toneeljaar.