Gemeentepenning voor wethouder Theo Maas

Tijdens het afscheid van wethouder Theo Maas op dinsdag 14 juni in De Ruchte in Someren reikte burgemeester Dilia Blok aan hem de gemeentepenning uit.

Burgemeester Dilia Blok besloot de gemeentepenning van de gemeente Someren aan Theo toe te kennen, vanwege zijn inzet en nimmer aflatende positieve inzet als wethouder van Someren gedurende ruim 12 jaar (van 1 april 2010 tot 11 juni 2022).

ERIC DRIESSEN

Niet alleen in Someren heeft hij de afgelopen jaren veel werk verricht en het verschil kunnen maken voor de inwoners, maar ook regionaal en landelijk heeft hij zijn stem laten gelden.

ERIC DRIESSEN

Theo was onder andere een groot voorstander van de samenwerking binnen de Peelgemeenten. Hij was actief betrokken bij meerdere grote projecten zoals Skip die trip en Pact Weerbaarheid. Of het nu om een prokkelstage ging met mensen van ORO of gesprekken met meerdere wethouders over jeugdzorg, overal was Theo enthousiast bij betrokken. Met name de jeugd en mensen met een beperking kregen extra aandacht van hem.

ERIC DRIESSEN

De kracht van verbinden heeft dankzij zijn inzet, visie en vasthoudendheid op veelvlakken zijn werk gedaan in de gemeente Someren en daarbuiten.

ERIC DRIESSEN

Op siris.nl en SIRIS-Facebook is onderstaand filmpje te zien.