SIRIS.nl

Geslaagd uitwisselingsconcert met Somerens Lust en Prinses Juliana

Muziekvereniging Somerens Lust heeft op zaterdag 1 april een uitwisselingsconcert gegeven met harmonie Prinses Juliana uit Moergestel.

Met een volgeladen vrachtwagen en bus reisde het harmonieorkest vanuit Someren af naar Moergestel om daar samen met de bevriende vereniging een avond te musiceren.

Beide orkesten hadden niet alleen druk gerepeteerd, maar ook veel zin om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.  

Prinses Juliana beet het spits af van deze sfeervolle avond. Onder leiding van dirigent Jules van de Loo brachten zij vijf prachtige werken ten gehore, waaronder het bekende Encanto en Organ Symphony.

Vervolgens was het de beurt aan Somerens Lust om acte de presence te geven. Ook dit orkest speelde vijf stukken, onder leiding van dirigent Jacco Nefs.

Met het bekende The Lord of the Rings werd het publiek op nog meer filmmuziek getrakteerd en ook de andere stukken vielen erg in de smaak bij het toegestroomde publiek.

Na afloop van het concert werd er nog volop geborreld en bijgekletst. Het was een geslaagd concert en vooral ook een hele leuke en gezellige avond voor beide orkesten én het publiek.