Geslaagde bonte avonden carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes

Carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes uit Lierop hield op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari de bonte avonden.

Dit keer voor het eerst in een sfeervol ingerichte Vurherd.

De opening was traditioneel voor de Jeugdraad. Bijna geheel in het zwart met witte maskers, handschoen en beenwarmers. De lichten gingen uit en met behulp van een blacklight lichtten alleen de witte kledingstukken op. Hierdoor kwamen de synchrone danspassen goed uit de verf.

De eerste tonprater was Jorlan Manders. Een klusjesman die veel meemaakte en ook veel problemen met diverse relaties had.

De tweede tonprater was Jasper van Gerwen. Hij mocht meedoen met de kampioenschappen Mens erger je niet. Maar hij had genoeg om zich over te ergeren en daar mocht het publiek met volle teugen van meegenieten. 

Als derde buitendorpsen maakte Onze Jongens hun opwachting. Vier muzikanten en een verteller/entertainer waren op zoek naar een prins voor hun carnavalsvereniging. Maar ze gingen weer naar huis zonder prins want ze vonden in Lierop geen geschikte kandidaat.

Ook was er ruimte voor DNC Dance (voorheen Démarrage) met twee optredens onder begeleiding van filmmuziek. Het tweede optreden met de muziek van de horrorfilm ‘It’ was indrukwekkend.

De Heeren van de Blauwe Kei waren niet live aanwezig maar hadden een video gemaakt. Met een hoofdrol voor Gerard Claassen die vertelde over de geschiedenis van de blauwe kei.

De aauw prinsen (SLAP) hadden de eer de avonden af te sluiten. Dit werd een groot feest met een medley van Nederlandstalige carnavalskrakers die door de ex-prinsen geplaybackt werden.

Stan van Hoof praatte de avond aan elkaar.

De Koepelblaozers zorgden voor de muzikale omlijsting.