Geslaagde Halloween-speurtocht in Inspiratielab Someren

Het Inspiratielab aan Wilhelminaplein 27c in Someren was op vrijdag 3 november het toneel van een spannend Halloween-evenement, georganiseerd door de Inspiratiebende.

De avond trok 25 jongeren, die van 19.00 tot 22.00 uur hun speurvaardigheden op de proef stelden. De gehele avond was gewijd aan een uitgebreid moordmysterie. Bij elk spel dat werd gespeeld, kregen de winnende deelnemers aanwijzingen die hen dichterbij de identiteit van de fictieve moordenaar brachten.

De moordenaar, incognito onder de gasten, probeerde intussen de spellen te saboteren om te voorkomen dat de waarheid aan het licht kwam. De uitdaging en het mysterie hielden de deelnemers de hele avond op het puntje van hun stoel. Uiteindelijk waren het vier scherpzinnige jongeren die de cruciale hints wisten te verzamelen en de moordenaar correct identificeerden, waarmee ze de hoofdprijs wonnen. Het evenement werd zeer positief ontvangen en heeft de inspiratie gegeven voor toekomstige evenementen waarbij creativiteit, samenwerking en probleemoplossend denken centraal staan.

De Inspiratiebende bedankt alle deelnemers voor hun enthousiasme en betrokkenheid en kijkt uit naar het samenbrengen van jongeren bij toekomstige activiteiten.