Gids SIRIS-tv voor de komende dagen

De gids van SIRIS-tv voor de komende dagen ziet er zo uit:

6.00, 8.00, 10.00, 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur:

Nirwana Tuinfeest op vrijdag

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 augustus vond in Lierop het festival Nirwana Tuinfeest gehouden. Op vrijdag leek het leek wel of de campinggangers massaal besloten hadden om tegelijkertijd naar Lierop te trekken. En dat zorgde voor lange files richting campingterrein.

Nirwana Tuinfeest op zaterdag

De zaterdag op Nirwana Tuinfeest is de langste dag en ook de dag met de meeste wereldbands. Zo’n 4.500 bezoekers genoten er van de mooiste muziek.

Camping Nirwana Tuinfeest op zaterdag

De camping bij het festival Nirwana Tuinfeest is een wereld op zich. Er zijn campinggasten die niet van het terrein zijn weg te slaan, zo gezellig vinden ze het daar. Het SIRIS-tv-team, bestaande uit Inge Verbeem en Rob Fritsen, ging op zaterdagochtend een kijkje nemen op deze bijzondere camping.

Nirwana Tuinfeest 2023 op zondag

De tribute- annex familiedag van Nirwana Tuinfeest werd op zondag 20 augustus druk bezocht. Het SIRIS-tv-team, dit keer bestaande uit Lente Lamberts en Rob Fritsen, maakte een impressie van deze dag. De dronebeelden zijn van Freek Maas.

Kindermiddag op Nirwana Tuinfeest

De kindermiddag tijdens Nirwana Tuinfeest is al jaren op zondag een traditie. Dit jaar was de locatie verplaatst en was de kindermiddag groter aangepakt.

7.00, 9.00, 11.00, 13.00, 15.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur:

Reünie 75 jaar Scouting Asten

Scouting Asten viert op zaterdag 9 september het 75-jarig bestaansfeest met een reünie, waarvoor alle oud-leden uitgenodigd worden. Het SIRIS-tv-team, bestaande uit Anita Buenen en Rob Fritsen, maakte een filmpje over 75 jaar Scouting Asten.

Bouwdorp Someren 2023

Vanaf maandag 17 tot en met donderdag 20 juli hield het Jeugdcomité Someren weer het bouwdorp. Voor heel veel kinderen het hoogtepunt van de vakantie.

Opening Ommel kermis door burgemeester Van Extel

Op zaterdag 19 augustus werd de kermis in Ommel geopend door burgemeester Anke van Extel-van Katwijk. Het SIRIS-tv-team, dit keer bestaande uit Tes van de Beek en Rob Fritsen, was bij deze opening.

14.00 en 17.00 uur SIRIS-Kids

Erima Voetbaldagen NWC

Kerngezond houdt, in samenwerking met ERIMA en NWC Asten, op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 augustus voor de 10e keer de leukste voetbaldagen van Nederland: de ERIMA Voetbaldagen. Het SIRIS-tv-team, dit keer gevormd door Guus en Rob Fritsen, maakte een impressie op dinsdag voor het programma SIRIS Kids.

Start BAA-Fiets3daagse Asten

Op dinsdag 8 augustus ging in Asten de BAA Fiets3daagse Asten van start. Het SIRIS-tv-team, bestaande uit Nina van den Hurk en Rob Fritsen, was voor het programma SIRIS Kids bij de start.

Workshop Mad Science Hoogvliegers in Bibliotheek Asten

In Bibliotheek Asten stond op donderdag 3 augustus Mad Science ‘Hoogvliegers’ op het programma. Bij de workshop ontdekten de kinderen meer over de basisprincipes van luchtvaart en aerodynamica. Het SIRIS-tv-team, bestaande uit Nina van den Hurk en Rob Fritsen, bezocht deze workshop.

Amy van der Voort Nederlands kampioen Agility

Amy van der Voort (11) uit Someren-Eind is Nederlands kampioen geworden in de sport Agility met honden. Nina van den Hurk, Anne Kissen en Rob Fritsen maakten een reportage over Amy en haar sport.