Gids SIRIS-tv voor de komende dagen

De gids van SIRIS-tv voor de komende dagen ziet er zo uit:

6.00, 8.00, 10.00, 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur:

Romeo & Julia van De Speledonckers in natuurtheater De Donck

Toneelvereniging De Speledonckers uit Someren voert in september de klassieker 'Romeo en Julia' van William Shakespeare op in natuurtheater De Donck. Ruud van Bree regisseert het stuk en maakt er een eigen bewerking van. De eerste voorstelling is op zondag 3 september om 14.30 uur.

Sea on Fire op Nirwana Tuinfeest

De Lieropse band Sea on Fire mocht op dag 2 van Nirwana Tuinfeest het spits afbijten. Voor de vier jongelingen van 16 en 17 jaar was dit het hoogtepunt tot nu toe. SIRIS-tv volgde de vier bandleden op deze voor hen bijzondere dag.

Koen leidt rond op Nirwana Tuinfeest

Bij het organiseren van een groot festival zoals Nirwana Tuinfeest in Lierop komt er heel veel kijken. Harrie van Horik van SIRIS-tv zat ook met heel veel vragen en vroeg aan voorzitter Koen Meulendijks of hij hem wilde rondleiden over het festivalterrein. Dat deed Koen.

Bouwdorp Jeugdvakantieweek Someren-Eind

De jeugdvakantieweek in Someren-Eind vond plaats op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 augustus. Het thema dit jaar was ‘Strand’. SIRIS-tv ging op woensdagmiddag naar de strandhutten kijken op het terrein van de scouting aan de Vlasstraat.

7.00, 9.00, 11.00, 13.00, 15.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur:

Scummy Men op Nirwana Tuinfeest

De Astense-Lieropse band Scummy Men trad op zondagmiddag op tijdens Nirwana Tuinfeest in Lierop. De band speelt nummers van de Britse band Arctic Monkeys. Het werd een memorabel optreden.

Asten Nu - Nieuwe centrumvisie

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor de centrumvisie. Net als in veel andere gemeenten staan de economische vitaliteit en kwaliteit van het centrum van Asten onder druk. Er ligt een visie voor het centrum uit 2007, maar de wereld is sinds 2007 compleet veranderd. De vraag om een nieuwe integrale centrumvisie is groot.

Slotdag Erima Voetbaldagen NWC

KERNgezond hield, in samenwerking met ERIMA en NWC Asten, op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 augustus voor de 10e keer de ERIMA Voetbaldagen. SIRIS-tv was op de slotdag op sportpark ’t Root.

14.00 en 17.00 uur SIRIS-Kids

Erima Voetbaldagen NWC 

Op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 augustus vond op sportpark 't Root in Asten de ERIMA Voetbaldagen plaats. Het SIRIS-tv-team, dit keer gevormd door Guus en Rob Fritsen, maakte een impressie op dinsdag.

Workshop Mad Science Hoogvliegers in Bibliotheek Asten

In Bibliotheek Asten stond op donderdag 3 augustus Mad Science ‘Hoogvliegers’ op het programma. Bij de workshop ontdekten de kinderen meer over de basisprincipes van luchtvaart en aerodynamica. Het SIRIS-tv-team, bestaande uit Nina van den Hurk en Rob Fritsen, bezocht deze workshop.

Amy van der Voort Nederlands kampioen Agility

Amy van der Voort (11) uit Someren-Eind is Nederlands kampioen geworden in de sport Agility met honden. Nina van den Hurk, Anne Kissen en Rob Fritsen maakten een reportage over Amy en haar sport.