Gids SIRIS-tv voor de komende dagen

De gids van SIRIS-tv voor de komende dagen ziet er zo uit:

6.00, 8.00, 10.00, 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur:

50 jaar Atletiekvereniging 't Jasper Sport deel 1

Atletiekvereniging ’t Jasper Sport Asten-Someren viert op zaterdag 9 september het 50-jarig jubileum met een speciale hardloop- en wandelactiviteit en een receptie. Harrie van Horik maakte een drieluik over de atletiekvereniging. In deel 1 praat hij met Linda Verstappen, Harrie Ottenheijm, Bert Raijmakers, Chris Verberne, Frans Maas, Jan Meeuws, Hanny Bouwmans, Sjaak Berkers, Frans Bruijstens en Henk Jan Habermehl.

Onze scholen zijn weer begonnen

Bij basisschool LeerRijk in Someren ging op donderdag 31 augustus de campagne 'Onze scholen zijn weer begonnen' van start. Wethouder Willem van Doorn, wijkagent Jeroen van Aarle en Guido Schakenraad, voorzitter van Veilig Verkeer Nederland-afdeling Someren, waren daarbij aanwezig.

7.00, 9.00, 11.00, 13.00, 15.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur:

50 jaar Atletiekvereniging 't Jasper Sport deel 2

Atletiekvereniging ’t Jasper Sport Asten-Someren viert op zaterdag 9 september het 50-jarig jubileum met een speciale hardloop- en wandelactiviteit en een receptie. Harrie van Horik maakte een drieluik over de atletiekvereniging. In deel 2 praat hij met de jonge atleten Rens en Jill, Elke Poell, Harriët van Lierop-van Raaij, Luc van Lierop, Trudy Hasselman, Jenny Driessen, Leny Jansen, Harrie Ottenheijm, Wim Sonnemans, Peter Hendrikx, Jan Relou, Harrie van Velthoven, Bert Raijmakers en Henny Loverbos.

Opening speelochtend Onis Welzijn in KC De Ontdekking Asten

Onis Welzijn en Kindcentrum De Ontdekking slaan de handen ineen. Op woensdag 6 september opende de nieuwe speelochtend in Kindcentrum De Ontdekking in Asten. Rob Fritsen van SIRIS-tv was bij de lancering.

Trekking loterij zorgboerderij De Veluwse Hoeve in Heusden

Medewerkers van zorgboerderij De Veluwse Hoeve in Heusden stonden op zondag 3 september met een stand op de Braderie Burgemeester Wijnenstraat in Asten. Ze verkochten er veel (zelfgemaakte) producten en heel veel lotjes, omdat ze hard aan het sparen zijn voor een funtrain (vierpersoonsfiets). Op dinsdag 5 september vond de trekking van de loterij plaats en Rob Fritsen van SIRIS-tv was daar getuige van.

EHBO Asten ontvangt twee tenten van MESCC

EHBO Asten presenteerde op vrijdag 1 september twee gesponsorde tenten.
Rob Fritsen van SIRIS-tv aanwezig bij de overhandiging van de tenten op het Vorstermansplein in Heusden.

14.00 en 17.00 uur SIRIS-Kids

51e editie Braderie Burgemeester Wijnenstraat Asten

Op zondag 3 september vond in Asten de 51e editie van Braderie Burgemeester Wijnenstraat plaats. Het SIRIS-tv-team, bestaande uit Zoë Stegeman en Rob Fritsen, maakte een impressie van dit evenement.

Erima Voetbaldagen NWC 

Op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 augustus vond op sportpark 't Root in Asten de ERIMA Voetbaldagen plaats. Het SIRIS-tv-team, dit keer gevormd door Guus en Rob Fritsen, maakte een impressie op dinsdag.

Workshop Mad Science Hoogvliegers in Bibliotheek Asten

In Bibliotheek Asten stond op donderdag 3 augustus Mad Science ‘Hoogvliegers’ op het programma. Bij de workshop ontdekten de kinderen meer over de basisprincipes van luchtvaart en aerodynamica. Het SIRIS-tv-team, bestaande uit Nina van den Hurk en Rob Fritsen, bezocht deze workshop.