Goede Doelen Week in Asten, Heusden en Ommel

Voor het tiende jaar worden in Asten de collectes van twaalf goede doelen gezamenlijk uitgevoerd door Stichting Goede Doelen Week Asten.

Voor de inwoners van de gemeente Asten betekent dit dat er ook in 2023 door deze fondsen niet apart gecollecteerd wordt.

Er wordt dit jaar wederom digitaal gecollecteerd. Dit kan via www.gdwasten.nl.

Rob Fritsen

Via het online donatieformulier kunt u zelf bepalen welk bedrag u per fonds wilt doneren. De donatie kan direct online worden voldaan.

Naast digitaal collecteren wordt er ook weer langs de deuren gegaan met de bekende collecte-emmers om donaties op te halen voor de Goede Doelen Week.

U ontvangt in de week voorafgaand een collectekaart waarop u uw donatie kunt invullen en samen met het totaalbedrag in een envelop kunt inleveren wanneer de collectanten bij u aan de deur komen.

Stichting Goede Doelen Week Asten zorgt er na afloop van de collecte voor dat de bedragen terechtkomen bij de goede doelen.

De collectedatum voor dit jaar is 30 mei tot en met 3 juni.

In de gezamenlijke collecte doen dit jaar de volgende fondsen mee: Alzheimer Nederland, Prinses Beatrix Spierfonds, Diabetesfonds, Hartstichting, HandicapNL, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Nationaal MS fonds, EpilepsieNL, Nederlandse Brandwondenstichting, Nierstichting en ReumaNederland.

Rob Fritsen

Heeft u vragen over de collecte van dit jaar, dan kunt u contact op nemen met voorzitter Wim Jacobs, tel. 06-12842076.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.gdwasten.nl.