Gratis erfbeplantingsplan van Summers Landschap

De gemeente Someren en het Summers Landschap zijn voorstanders voor het aantrekkelijk maken van het landelijk gebied op of rondom uw erf.

Dit door het stimuleren van landschappelijke beplanting in het buitengebied. Dus heeft u nog een gedeelte van uw erf of perceel grenzend aan uw huis waar u een nieuwe invulling aan wilt geven, het Summers Landschap wil u daar graag bij helpen.

Stichting het Summers Landschap biedt u de mogelijkheid een gratis erfbeplantingsplan op te laten stellen. U krijgt hierbij deskundig advies over de passende boom, haag of struiksoorten bij het type en de kwaliteit van de bodem. Zo bent u verzekerd van een duurzame investering.

Ook voor het plaatsen van een haag of een aantal fruitbomen is het zeker de moeite waard contact met op te nemen met Stichting het Summers Landschap.

Het gratis opstellen van het erfbeplantingsplan geldt alleen indien men hier vrijwillig voor kiest, dus niet als het opgelegd wordt vanuit ruimtelijke plannen.

Voor meer informatie of aanmelden voor een erfbeplantingsplan kunt u contact opnemen met Jan Martens: e-mail jan.martens25@hotmail.com of tel. 06-13486638.