Gratis inloopspreekuur Energiebesparing Asten

Wil je energie besparen of heb je vragen over bijvoorbeeld zonnepanelen of warmtepompen? Kom op zaterdag 21 mei naar het Inloopspreekuur Energiebesparing.

Een team van deskundige energie- en bespaarcoaches van Energiehuis Slim Wonen staat klaar om al je vragen te beantwoorden over verduurzaming en mogelijke bespaarmaatregelen voor jouw woning. Het inloopspreekuur is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Het inloopspreekuur is tussen 10.30 tot 12.30 uur in de bibliotheek van Asten aan de Emmastraat 9. Bereikbaar via de ingang aan de Burgemeester Frenckenstraat (ingang Albert Heijn in winkelcentrum Midas), via de trap of de lift, op de eerste verdieping naast de Hema.

Het inloopspreekuur wordt georganiseerd in samenwerking met de deskundige energiecoaches van het EnergieHuis Slim Wonen.

Het doel van deze samenwerking is om huiseigenaren te helpen met slim energie besparen door gratis onafhankelijk advies en voorlichting te geven..

Kijk voor meer informatie over energiebesparingsmogelijkheden op www.energiehuisslimwonen.nl en Gemeente Asten: Duurzaamheid