Gratis inloopspreekuur Energiebesparing Asten

Wil je energie besparen of heb je vragen over bijvoorbeeld isolatiematerialen, zonnepanelen of warmtepompen? Kom op zaterdag 18 juni naar het Inloopspreekuur Energiebesparing.

Een team van deskundige energie- en bespaarcoaches van Energiehuis Slim Wonen staat klaar om al je vragen te beantwoorden over verduurzaming en mogelijke bespaarmaatregelen voor jouw woning. Het inloopspreekuur is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Het inloopspreekuur is tussen 10.30 tot 12.30 uur in de bibliotheek van Asten aan de Emmastraat 9. Bereikbaar via de ingang aan de Burgemeester Frenckenstraat (ingang Albert Heijn in winkelcentrum Midas), via de trap of de lift, op de eerste verdieping naast de Hema.

Het inloopspreekuur wordt elke drie weken georganiseerd in samenwerking met de deskundige energiecoaches van het EnergieHuis Slim Wonen.

Het doel van deze samenwerking is om huiseigenaren te helpen met slim energie besparen door gratis onafhankelijk advies en voorlichting te geven.

De editie van zaterdag 18 juni is voorlopig de laatste editie voor de zomer. In de maanden juli en augustus is er geen inloopspreekuur. Vanaf september starten ze weer met nieuwe spreekuren.

Kijk voor meer informatie over energiebesparingsmogelijkheden, bijeenkomsten en voorlichting op www.energiehuisslimwonen.nl en Gemeente Asten: Duurzaamheid.