Griezelig gezellige koopzondag in Asten

Op zondag 9 oktober is er in Asten van 13.00 tot 17.00 uur een koopzondag. Het thema is 'Halloween en pompoenen'. 

Er zijn tal van activiteiten; Waag je graag een gokje? Dan kun je het gewicht raden van de reuzepompoen op de Markt. En wat dacht je van je laten schminken tot een griezeling kunstwerk door een heuse schminkheks? Ben je een beetje creatief!? Kom dan naar Winkelcentrum Midas voor het knutselen in Halloweenstijl of meedoen met het Rad van Fortuin.

Ook kun je genieten van de betoverende klanken van kinderkoor Quintessens. Maar let ondertussen wel op voor de Brum Brum Halloween mobiel met griezelige muziek, magic trucs en ballonfiguren.

Er dwaalt een sinister gezelschap rond in het centrum van Asten.

Anna van Extel

Jij doet tijdens deze koopzondag toch ook mee met trick or treat? Verkleed je in Halloweenstijl en ga naar één van de deelnemende winkels. Deze herken je aan de poster op het raam. Daar show je jouw outfit en val je in de prijzen.

De winkels, die meedoen met de trick & treat actie, zijn IJssalon Bacio, Ter Stal, Hippykiddy, Plus Erik Gorissen, Baboba, Hema Asten, 49 Trendz, By Siga Asten, Van Mierlo Schoenen, Shoeby Asten, Midas Winkelcentrum, Pril Geluk, Deezz Menswear, Maries voor Hem & Haar, Primera, Just4fun, Albert Heijn, Durlinger, Zeeman, Berkvens Wonen en Subway.