Het Grote SIRIS-tv-verkiezingsdebat Someren verzet naar 21.00 uur

Op maandag 7 maart werd in het gemeentehuis in Someren Het Grote SIRIS-tv-verkiezingsdebat opgenomen.

De presentatoren Harrie Verrijt en Wessel Versteegh spraken met de lijsttrekkers Bart de Groot van de Gemeenschapslijst, Louis Swinkels van het CDA, Jules Klessens van Wij zijn Someren-VVD, Hans van Maris van de Partij van de Arbeid, Marco Stolwijk van LSH en Arnold Verhofstad van Leefbaar over hun verkiezingsprogramma en over andere zaken die er in Someren spelen.

Dit verkiezingsdebat zou vanmiddag voor de eerste keer uitgezonden, maar door een computerstoring lukte dat niet. De uitzending is nu verzet naar 21.00 uur.

Eric Driessen

SIRIS-directeur Harrie van Horik: ,,We hebben gevonden waar het aan lag. Hopelijk lukt het vanavond wel, maar voor de zekerheid hebben we zowel het debat van Someren als dat van Asten alvast op onze site siris.nl gezet. Morgen of misschien vanavond nog zijn de debatten ook op SIRIS-Facebook te zien. Zo komt iedereen aan haar of zijn trekken. Verder hebben we besloten om beide debatten in de avonduren uit te zenden. Met dit prachtige weer gaat niemand in de middaguren voor de televisie liggen.’’

Eric Driessen

De nieuwe uitzendtijden voor Het Grote SIRIS-tv-verkiezingsdebat Someren zijn nu zaterdag 12 maart om 21.00 uur, op zondag 13 maart om 18.00 uur, op maandag 14 maart om 21.00 uur en op dinsdag 15 maart om 18.00 uur.

Als deze tijden u niet schikt, kijk dan de onderstaande live-registratie van Het Grote SIRIS-tv-verkiezingsdebat van Someren,