SIRIS.nl

Het Strabrechtse Smikkelboekje is weer te koop

Vanaf vrijdag 8 april is het Smikkelboekje 2022 te koop bij het Toeristisch Informatiepunt in Someren en de VVV-kantoren in de regio. 

Het Strabrechtse Smikkelboekje is een initiatief van Stichting Someren Natuurlijk in samenwerking met de VVV’s van Heeze-Leende en Geldrop-Mierlo. 

Met het Strabrechtse Smikkel-bonnenboekje kunt u in het gebied rondom de Strabrechtse Heide bij 17 horecagelegenheden terecht voor een heerlijk gerechtje.

Tegen inlevering van een bon ontvangt u bijvoorbeeld een heerlijke soep van de dag, een overheerlijke verse wafel met kersen of aardbeien met slagroom, een smakelijk pasteitje of een uitsmijter op ambachtelijk brood.

Het boekje kost € 17,50.

De bonnen kunnen gebruikt worden in de periode van 8 april tot en met 31 oktober.

De koper bepaalt zelf waar en wanneer de bonnen besteed worden. Dit kan steeds bij verschillende gelegenheden, maar ook op één adres.

De Strabrechtse Smikkel is ook zeer geschikt als cadeau voor iedereen die van fietsen en lekker eten houdt.

De Strabrechtse Smikkel is vanaf 8 april 2022 verkrijgbaar bij het Toeristisch Informatiepunt Someren, VVV Heeze, VVV Leende, VVV-i Point Geldrop, VVV-i Point Mierlo, VVV Asten en VVV Deurne. Meer informatie: www.landvandepeel.nl/nl/de-regio/someren/strabrechts-smikkelen