Inloopspreekuur van Leerwerkloket Helmond-de Peel in Asten en Someren

Heb je een baan, maar wil je je graag verder ontwikkelen?

Of zoek je werk, maar heb je niet de juiste opleiding voor de functie die graag zou willen? Overweeg je een carrièreswitch? Of op zoek naar een baan waarbij je werken en leren kunt combineren?

Loop dan eens binnen bij het gratis inloopspreekuur van het Leerwerkloket Helmond-de Peel. 

Het Leerwerkloket is iedere derde dinsdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig in Bibliotheek Asten. Ze zijn iedere vierde dinsdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur te vinden in Bibliotheek Someren.

Blijven ontwikkelen

Leren en werken zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Werkzaamheden verdwijnen of veranderen en nieuwe werkzaamheden ontstaan. Baanzekerheid heeft plaats gemaakt voor werkzekerheid.

Het Leerwerkloket Helmond-de Peel helpt je graag op het gebied van leren en werken. Het versterken van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt in de regio Helmond-Peel is het doel.

Wat is het Leerwerkloket?

Het Leerwerkloket is de plek voor al je vragen over leren en werken. ,,Het Leerwerkloket biedt scholingsadvies en loopbaanadvies aan werkzoekenden en werknemers,” vertelt Eveline Sijmons, loopbaanadviseur bij het Leerwerkloket. ,,Onze dienstverlening is onafhankelijk en gratis. We verwijzen mensen door waar mogelijk. Dat kan zijn direct naar werkgevers, opleidingen of één van onze andere partners. Wij gaan graag in gesprek met iedereen die vragen heeft over zijn of haar loopbaan.”

Meer informatie over het Leerwerkloket inloopspreekuur vind je op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten.