Interactieve avond over Centrumvisie

De gemeente Asten werkt aan een nieuwe Centrumvisie.

Al enkele maanden is de gemeente bezig met informatie verzamelen, mensen interviewen en de omgeving testen met tijdelijke veranderingen.

Rob Fritsen

De nieuwe Centrumvisie heeft als doel om te komen tot een praktisch uitvoeringsprogramma waarmee het centrum van Asten toekomstbestendig gemaakt wordt. Een centrum dat uitnodigend is voor de inwoner, ondernemer en bezoeker, voor jong en oud. Waar beleven en genieten centraal staat en waarbij de sfeer wordt bepaald door kleinschalige diensten, ambachtelijk werk, passende woningen en voldoende voorzieningen.

Het gastvrije centrum kan niet tot stand komen zonder de inbreng van inwoners en ondernemers. De gemeente houdt daarom op maandag 11 december een interactieve avond voor iedereen uit Asten die wil meepraten.

Deze avond vindt plaats tussen 19.30 en 21.30 uur in de hal van het gemeentehuis.

Rob Fritsen

Programma

Gestart wordt met het geven van informatie over het proces en de aanpak voor het maken van de Centrumvisie. De gemeente wordt hierin bijgestaan door Bureau Stad&Co. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en uw eigen wensen en idee├źn kenbaar te maken.

Aanmelden

Iedereen is welkom. Aanmelden vooraf kan tot 7 december via e-mail gemeente@asten.nl. Vermeld in het onderwerp: Avond Centrumvisie.

Rob Fritsen