Irma Vergeer vervangt gemeenteraadslid Frank van Tulden

Frank van Tulden, gemeenteraadslid van LSH in de gemeente Someren, wordt in de raad vervangen door Irma Vergeer.

Van Tulden heeft vorig jaar een woning gekocht in de gemeente Asten. Omdat raadsleden niet in een andere gemeente mogen wonen, moet Frank stoppen als raadslid op het moment dat hij officieel Astenaar wordt.

Onlangs heeft Frank zich ingeschreven en is het moment daar dat hij zijn stokje als raadslid moet overdragen.

Frank neemt afscheid tijdens de raadsvergadering van 28 september.

Frank van Tulden: ,,Ik wil het bestuur van LSH en de kiezer bedanken voor het vertrouwen. Hoewel ik door de verhuizing niet meer in de gemeenteraad zit, blijf ik me uiteraard wel met passie en plezier actief inzetten voor LSH alleen niet meer als raadslid.’

Frank van Tulden wordt vervangen door Irma Vergeer. Irma is 41 jaar, moeder van drie kinderen en woont in Someren.

Irma is zo'n twintig jaar verbonden aan LSH. In de periode 2006-2011 was ze commissielid en een korte periode raadslid. De overige jaren is ze op de achtergrond actief geweest en sinds enkele jaren weer wat actiever als bestuurslid van LSH.

Afgelopen verkiezingen stond ze op nummer 6 op de kandidatenlijst. Irma zal ook de plek van Frank innemen bij de commissie Burger & Bestuur.

Irma Vergeer: ,,Ik ben trots en dankbaar dat ik het vertrouwen van LSH krijg om terug te keren in de raad. Ik heb er zin in om de stem van onze kiezers te vertegenwoordigen in de gemeenteraad''.