Jaarmarkt met 150 kramen op zondag 15 mei in Lierop

Op zondag 15 mei is er van 10.00 tot 16.00 uur een jaarmarkt in het centrum van Lierop.

Het belooft een zonnige editie te worden, want de weersvooruitzichten zijn zeer gunstig.

Mannenkoor a Capella houdt deze markt, in samenwerking met Van Aerle Organisatieburo alweer voor de vijfde keer. 

De afgelopen twee jaren kon er, noodgedwongen door de coronamaatregelen, geen jaarmarkt plaatsvinden.

De jaarmarkt is vanaf 10.00 uur open.

Maar liefst honderdvijftig kramen staan er opgesteld in de Van Dongenstraat, Offermansstraat, Lijestraat en Hogeweg. Voor diegenen die nog een kraampje willen, inschrijven kan nog via www.vanaerlebv.nl, zie Jaarmarkt Lierop.

U kunt uw auto voor slechts € 2 parkeren op het trapveldje, ponyveldje of op de vrachtwagenparkeerplaats nabij het viaduct.

Er is op 15 mei vermaak voor jong en oud, ook onder andere op het horecaplein. Het kerkplein in Lierop wordt omgetoverd tot een aantrekkelijk terras. Voor de vroege vogels staat de koffie klaar, en natuurlijk kun je ook genieten van een ijskoud biertje of frisdrankje.

Wim Maas

De mannen van het koor bakken voor u de gehele dag overheerlijke hamburgers of braadworsten. Ook voor de Lierupse Neut moet u op het horecaplein zijn.

Vanaf 12.00 uur is er volop entertainment. De jeugdslagwerkgroep van fanfare St. Willibrordus onder leiding van John Klaus zal starten. Vervolgens presenteert het Seniorenorkest Groot-Someren onder leiding van Roger Cobben zich op het horecaplein. En als klap op de vuurpijl heeft de organisatie de dames van De Dilemma’s weten te strikken.