Turnvereniging Someren COS neemt afscheid van voorzitter Ingrid van der Lubbe

Turnvereniging Someren COS neemt afscheid van voorzitter Ingrid van der Lubbe

Turnvereniging Someren COS hield op donderdag 15 april de jaarvergadering.

Ingrid van der Lubbe trad af als voorzitter van Turnvereniging Someren COS en werd benoemd tot erelid. Daarnaast kreeg ze van de KNGU als ‘teken van verdienste in het goud’ een speldje.

Ingrid is al erg lang betrokken bij onze vereniging. Ingrid was als kind al lid van de vereniging en vanaf 2002 actief binnen de vereniging als trainster en bestuurslid.

Een korte terugblik vanaf 2002:

Binnen de vereniging heeft Ingrid vele taken vervuld; ze was trainster van de selectiegroepen, jurylid, coördinator opleidingen, voorzitter. Daarnaast was Ingrid ook trajectcoach, portfoliobeoordelaar en praktijkbegeleider via de KNGU. Samen met Ingrid mocht de vereniging mooie activiteiten organiseren zoals; het 25-jarig bestaansfeest, het organiseren van meerdere regiowedstrijden in de sporthal De Postel,  zomerkampen via de KNGU, grote uitvoeringen door de leden en niet te vergeten de buitenlessen voor leden en niet leden. Daarnaast heeft Ingrid ook deelgenomen aan diverse belangrijke bijeenkomsten zoals de samenwerking met de gymvereniging in Asten, veilig sportklimaat, besturen met een visie en niet te vergeten was Turnvereniging Someren COS actief betrokken bij het Sportklimaat Gemeente Someren.

De turnvereniging zal Ingrid zeker gaan missen. Gelukkig heeft ze zelf al aangegeven dat ze haar altijd kunnen benaderen voor activiteiten. Ook wil ze graag de taak van opleiding blijven vervullen. 

Vanwege de coronamaatregelen kon er geen fysiek afscheid van Ingrid genomen worden. Daarom hebben haar man en kinderen haar, namens Turnvereniging Someren COS, in het zonnetje gezet met de oorkonde, het KNGU-speldje en bloemen. Ook de wedstrijdgroepen en de 65+ groep hebben haar in het zonnetje gezet.

Naast het jaarverslag en het financiële verslag werden tijdens de jaarvergadering de jubilarissen gehuldigd.

De jubilarissen zijn: Charlotte Engelen, Danique Lemmen, Jade van der Weerden, Maud van Zoggel, Maureen van den Akker, Sem Vossen 12,5 jaar lid en  Afke Venhuizen 25 jaar lid.

De jubilarissen werden thuis in het zonnetje gezet met een bos bloemen en een klein presentje. Voor Afke Venhuizen was er ook een speldje vanuit de KNGU voor haar 25-jarig lidmaatschap.

Daarnaast werd ook de Opsteker van het Jaar uitgedeeld. Dit jaar was de opsteker niet voor één persoon, maar voor een hele groep, namelijk de 65+ groep.

Zij konden vanwege de coronamaatregelen lange tijd niet sporten. Gelukkig zijn ze sinds twee weken weer lekker sportief bezig.