Kerstkoopzondag in Asten

Zondag 19 december is er in Asten een koopzondag met als ‘Kerstmis’.

De winkels in het centrum zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor het winkelend publiek is er een levende kerststal op de Markt met dieren, een snowboardsimulator met gratis toegang voor kinderen, een nostalgische poffertjeskraam op ’t Kompas, waar gratis poffertjes met roomboter of slagroom worden verstrekt, en John de Groot die er met zijn stand staat en zijn artistieke talent etaleert met kerstengelen en andere beelden. Ook staat er een gezellige partytent van waaruit Glühwein wordt uitgedeeld.

Rob Fritsen

De coole kids van DéDé Dance zorgen voor spetterende optredens op de Markt en ’t Kompas, een oud-Hollands draaiorgel zal het centrum vullen met gezellige nostalgische draaiorgelmuziek in kerstsfeer en natuurlijk ontbreekt ook de kerstman niet.

Twee elfjes zullen de kerstman vergezellen en lekkers uitdelen aan het winkelend publiek.

Rob Fritsen

Ook in de Midas is er voor de kinderen van alles te doen o.a. kerstkaart knutselen voor de ouderen in verzorgingstehuizen. Kinderen kunnen tevens terecht in de Midas om te luisteren naar een kerstverhaal.

Rob Fritsen

In de Astense horeca bent u vanzelfsprekend welkom voor een heerlijke hapje en drankje.

Uiteraard staat veiligheid voor winkelend publiek en de medewerkers voorop. Houdt anderhalve meter afstand en draag een mondkapje in de winkels.

Winkels en horeca houden zich uiteraard aan de voorschriften van het RIVM.