Kerstrevue met harmonieorkest van Muziekvereniging Juliana

Het harmonieorkest van Muziekvereniging Juliana uit Someren-Eind brengt op zaterdag 16 en zondag 17 december een Kerstrevue op de planken in De Einder. 

Denk daarbij niet aan een kindervoorstelling met alleen maar kerstliedjes. Het orkest gaat een verrassend originele draai aan het kerstverhaal geven, waardoor het wel een versie voor volwassenen wordt.

De revue begint op zaterdag om 20.30 uur en op zondag om 14.30 uur. Om alle toeschouwers in kerststemming te brengen treden op de route naar de theaterzaal het opleidingsorkest van MVJ en koor Melody op.

Kaarten zijn te koop via www.muziekverenigingjuliana.nl.

Op donderdag 16 november kunnen tussen 19.00 uur en 20.00 uur ook kaarten worden gekocht in De Einder.

Stiekem altijd al het ├ęchte kerstverhaal willen horen? Jozef zal best wel een timmerman geweest zijn, maar wat timmerde hij dan? En begonnen hij en Maria gewoon zonder voorbereiding aan hun tocht? Die herberg, stond die niet in Someren-Eind? In welk veld lagen de herdertjes precies? En die drie wijzen, raakten die geen enkele keer de weg kwijt?

Muziekvereniging Juliana heldert het allemaal op met een ludieke vertelling van het kerstverhaal. De ongecensureerde versie, gepresenteerd in revuevorm. Een gevarieerde, humorvolle show met veel toepasselijke (kerst)muziek, maar ook zang, toneel en film. Licht chaotisch en zeer vermakelijk tegelijk.