Kindervoorstelling De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen in De Ruchte

Op woensdag 13 oktober is in De Ruchte in Someren ‘Meneer Monster - De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen’ te zien, een volkomen geschifte familievoorstelling naar de megapopulaire bestseller van Andy Griffiths en Terry Denton.

Ze zijn weer terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen - Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen. Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Na het grote succes van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog leukere kindervoorstelling. Dit keer een vertaling van De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen.

Meneer Monster heeft een originele manier van spelen en vertellen, met bizarre en chaotische humor, prachtige decor en heel erg veel fantasie.

Aanvang: 14.00 uur. 

Ticketprijs € 19. 

Bestellen: https://www.deruchte.nl/voorstelling/de-waanzinnige-boomhut-van-52-verdiepingen/