Kleurrijke tentoonstelling van exposanten artOro in Bibliotheek Someren

Het begon met een wens van één van de bewoners van artOro Someren. 

Caroline, bewoner van Postelpark Someren, had de droom om een keer een heuse expositie te hebben waarbij ze de kunstwerken die ze maakt, aan haar moeder kan tonen. Haar begeleiders Annita, vanuit de dagbesteding en Gerry vanuit wonen, vonden dit een heel mooi idee.

Samen klopten ze aan bij Samen voor Someren om dit bijzonder burgerinitiatief mede mogelijk te maken. De bibliotheek in Someren was al snel de aangewezen ideale locatie. Uiteindelijk is het een kleurrijke tentoonstelling geworden waarbij werken te zien zijn van acht kunstenaars, verbonden aan artOro Someren. Voor de tentoonstelling is ook een bijzondere boekenlegger ontworpen die in beperkte oplage te verkrijgen is, met werken van de acht kunstenaars.

De tentoonstelling zal in besloten kring op vrijdag 26 november worden geopend in het bijzijn van wethouder Theo Maas, waarna deze vanaf zaterdag 27 november voor het publiek toegankelijk is tot en met begin januari.

Tijdens de opening dragen de baktalenten van het ORO winkeltje aan de Laan ten Roode ook nog een steentje bij om het geheel extra feestelijk te maken.

Vanwege de coronamaatregelen is de opening in kleine kring, maar de vloggers van de Multimediagroep maken een mooi verslag, zodat het publiek naderhand online de opening alsnog kan meebeleven.