KV ODC presenteert nieuw trainersduo

KV ODC presenteert het nieuwe trainersduo voor het seizoen 2022-2023.

Geheel uit eigen gelederen is Elke van de Mortel (34) naar voren geschoven als nieuwe hoofdtrainster van ODC.

Met haar opleiding ALO beschikt Elke al over de licenties om KV ODC te kunnen coachen. Daarnaast gaat ze het trainerschap combineren met de opleiding KT4, het allerhoogste trainersniveau van de KNKV, die start in het najaar van 2022. Een voorwaarde van het volgen van deze opleiding is dat de club zowel binnen als buiten moet spelen in de Topklasse. Hieraan voldoet ODC nadat ze zich heeft verzekerd van lijfsbehoud in de zaalcompetitie.  

Elke is al vanaf haar zesde lid van Olympia/KV ODC en vanaf 15 jaar speelster in het vaandelteam. Door een vervelende blessure, die Elke eind 2021 opliep, is haar actieve bijdrage aan ODC 1 helaas abrupt beëindigd. Daarnaast is Elke al jaren op diverse fronten actief binnen de vereniging, waaronder de laatste jaren als eindverantwoordelijke van de opleidingsteams. 

Henri Smits

Bij een nieuwe talentvolle coach hoort ook een ervaren rechterhand. ODC is daarom blij dat Frank van den Enden aanblijft bij KV ODC en samen met Elke het technisch hart gaat vormen. Frank is sinds 2013 actief als trainer en coach binnen de vereniging en met zijn rol als mentor heeft KV ODC er alle vertrouwen in dat dit duo de selectie zich verder laat ontwikkelen.