Laatste bijzondere kaartenactie 'Someren Geraakt' raakt voorbijgangers

Vrijwilligers van 'Someren Geraakt' stonden op zaterdag 17 juli op het Wilhelminaplein in Someren voor hun laatste hartverwarmende kaartenactie.

Afgelopen jaar hielden ze meer van zulke acties zoals het rondbrengen van opgetuigde harten met bloemen en kaarten in de gemeente Someren om inwoners, horeca, ondernemers en zorgpersoneel in deze moeilijke tijden een hart onder de riem te steken.

Hart voor Someren Eric Driessen

Deze keer boden ze aan voorbijgangers gratis een zeer bijzondere handgemaakte kaart aan met een keramiek hartje, wat naderhand ook als hanger aan een koord te dragen is. De voorbijgangers waardeerden deze actie enorm.

Op de kaart is nog voldoende ruimte beschikbaar om er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Op deze manier willen ze iedereen waar nog niet aan gedacht is of die het extra verdienen de mogelijkheid bieden in het zonnetje gezet te worden.

Hart voor Someren Eric Driessen

De keramiek harten zijn gemaakt met hulp van Annemie Verberne die het gebruik van oven, materiaal en atelier ter beschikking heeft gesteld.

Het oorspronkelijke plan om een afsluitende 'Someren Geraakt'-bijeenkomst te organiseren in natuurtheater De Donck staat vooralsnog gepland op 3 oktober.

Als inwoners en ondernemers hier een steentje aan bij willen dragen qua invulling van het programma, kan men een e-mail sturen naar info@samenvoorsomeren.nl of een bericht sturen via de facebookpagina van Someren Geraakt.

Hart voor Someren Eric Driessen

Op SIRIS-tv en www.siris.nl is onderstaand filmpje te zien.