Prima licht en geluid in De Einder dankzij ONA

Gemeenschapshuis De Einder in Someren-Eind is in de afgelopen weken uitgerust met een nieuwe installatie voor verlichting en geluid, mede dankzij een forse financiële bijdrage van Stichting Kringloop ONA Asten-Someren.

nannie van hoof

Met de nieuwe installatie is De Einder klaar voor de toekomst. Activiteiten en uitvoeringen van plaatselijke verenigingen komen nu veel beter tot hun recht. Dat werd direct bewezen tijdens de recente uitvoering van Muziekvereniging Juliana’s Hit It!!! en het jeugdprinsenbal van carnavalsvereniging De Plattevonder.

nannie van hoof

De nieuwe verlichting zette zowel de verenigingen op het podium als het publiek in de zaal letterlijk nóg meer in de spotlights. De reacties hierop waren uiterst lovend.

Bedieningsgemak als uitgangspunt

Bij de aanpassingen is nadrukkelijk rekening gehouden met het bedieningsgemak van de verlichting en het geluid. Nu moet iedere vereniging in staat zijn om (na een korte uitleg) de installatie zelf te bedienen.

Muzikaal optreden Artisjok

Op zondag 19 november komt Artisjok naar De Einder voor een muzikaal optreden. Een nieuwe kans om zelf te beoordelen hoe het eindresultaat is geworden.

Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Aanmelden kan via artisjoksomeren@hotmail.com.