Lierop kermis met een heleboel acties

Van vrijdag 15 tot en met maandag 18 september is het kermis in Lierop.

De opening is op vrijdag 15 september om 15.00 uur en dan zijn de ritjes in diverse attracties in het eerste kwartier gratis.

Op basisschool ‘t Rendal in Lierop worden kortingsboekjes uitgedeeld aan de kinderen. In dit boekje staan voor hen diverse acties vermeld.

Hans Wasmus

Vrijdag tussen 16.00 en 16.30 uur kunnen de kinderen een gratis oliebol afhalen bij de oliebollenkraam op vertoon van een bonnetje uit het bonnenboekje.

Zaterdag kunnen de op school uitgedeelde kleurplaten ingeleverd worden bij de suikerspinkraam. Ieder kind dat een kleurplaat inlevert, ontvangt een munt voor een gratis ritje in een van de attracties (deelname tot 12 jaar).

Hans Wasmus

Maandag om 19.00 uur vindt bij de oliebollenkraam de prijsuitreiking plaats van de kleurwedstrijd waarbij diverse leuke prijzen te winnen zijn en een hoofdprijs van € 100.

Van 15.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen op vertoon van een bonnetje uit het bonnenboekje een gratis rit maken in een van de volgende attracties: rupsbaan/autoscooter/draaimolen.

Om 18.30 uur brengt Clown Desalles een bezoek aan de kermis om de kinderen te vermaken.

De openingstijden van de kermis zijn vrijdag van 15.00 tot 23.00 uur en zaterdag, zondag en maandag van 14.00 tot 23.00 uur.

SIRIS-tv was in het verleden geregeld op Lierop kermis te vinden. Dit jaar is SIRIS-tv er weer.