Maarten van Oosterhout prins van De Klot

Maarten van Oosterhout is de nieuwe prins van De Klot uit Asten.

Prins Maarten II kwam op zondag 22 januari uit de Klotkist in een volle zaal Jan van Hoek.

Rob Fritsen

Maarten van Oosterhout is 43 jaar oud en getrouwd met Susanne Vervoordeldonk. Samen hebben zij twee kinderen, dochter Roos (13) en zoon Wout (11). Ze wonen op d’n Iepelaar in de schônste buurt van Klotland: D’n Himmelberg.

Maarten is een zoon en Marcel en Maria van Oosterhout. Samen met zijn zus Ilse is hij opgegroeid in de Hemel in Asten. Marcel van Oosterhout was in 1987 Prins Marcel I en is 11 jaar Vorst van De Klot geweest. 

Rob Fritsen

Prins Maarten II is drummer bij Rock D Opera waarmee hij weer een aantal keren als vanouds het podium op is geweest. De afgelopen jaren heeft hij in diverse Astense bands gedrumd zoals Lucky Nine, Fools on Fuel en Sjors in de Sjimmie. Ook heeft hij tien jaar lang de grote trom geslagen bij de Asteiner Bloaskapel. Carnaval mi de Klot en de Kapèèl, dè kèènt ie dan ôk wel.

De afgelopen jaren heeft Maarten zich bij buurtvereniging Den Hemelberg ingezet als penningmeester en hij verricht nog regelmatig hand- en spandiensten bij diverse activiteiten binnen de buurt. Bij NWC is hij jeugdleider/trainer van het voetbalteam van zoon Wout die dit seizoen in de JO12-2 speelt. Ook is hij coördinator van de jeugdkeepers bij NWC. Daarnaast is hij lid van Fietsclub TWC en zit menig uurtje op de racefiets en mountainbike. Verder drinkt hij graag een pilske met z’n vrienden. Een schôn club waarvan de meeste elkaar al kennen vanaf de lagereschooltijd. 

Rob Fritsen

In het dagelijks leven is Maarten Logistiek Manager bij Hurkmans Transport BV in Someren. Een internationaal transport- en handelsbedrijf in bouwgrondstoffen voor de betonindustrie. Hier is hij verantwoordelijk voor alles wat maar met transport te maken heeft binnen het bedrijf.

Prins Maarten II: ,,Ik ben gruwelijk gruts um Prins van Klotland te mugge zijn! Samen mi Susanne, Roos & Wout, de Road van 11, A.B.K., vrienden, familie en de buurt zijn we er ontzettend an toe, um de schaai van de afgelopen joare dubbel en dwars in te halen en er mi z’n allen ‘n geweldig groot fist van te goan maken!! Alaaf!''

Rob Fritsen

Op SIRIS-tv, siris.nl en SIRIS-Facebook is onderstaand filmpje te zien.