Masterclass: Musical brengt voorstelling ‘Bad Girls’ in De Donck

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juli is de musical 'Bad Girls' te zien in natuurtheater De Donck in Someren.

'Bad Girls’ is de eindvoorstelling van jaar 1 en jaar 2 van de Masterclass: Musical opleiding van Music All Around.

Twee jaar geleden is Music All Around gestart met de eerste lichting van een parttime musical (voor-)opleiding: Masterclass: Musical (15-25 jaar).

Ondanks de lockdowns zijn er inmiddels twee jaargangen die iedere zaterdag zes uur lang les volgen in de vele aspecten van het musicalvak. In het eerste half jaar volgen de leerlingen wekelijks les in spel, dans, samenzang, liedinterpretatie, song & dance, muziektheorie en solfège.

In het tweede half jaar wordt er hard gerepeteerd aan de Masterclass productie van dat jaar.

De musical 'Bad Girls' zou vorig jaar de eerste Masterclass: Musical-productie zijn. Als gevolg van corona heeft deze toen echter nog niet kunnen doorgaan. Gelukkig kan 'Bad Girls' dit jaar wel gespeeld worden in het prachtige openluchttheater De Donck in Someren.

 Hier kun je op 23 en 24 juli in de buitenlucht, op ruim voldoende afstand, genieten van deze uitdagende voorstelling.

Voor 'Bad Girls' wordt het openluchttheater omgebouwd tot een vrouwengevangenis waar het er niet lekker aan toe gaat. De cipiers zijn er de baas en maken volop misbruik van hun macht. Een nieuw afdelingshoofd wil verandering in de gevestigde orde, maar hoe? En de gevangenen, die zijn er klaar mee. Ze pikken het niet veel langer meer.

De voorstellingen zijn op vrijdag 23 juli om 20.30 uur en op zaterdag 24 juli om 14.30 uur en om 20.30 uur.

Kijk voor tickets & info op www.musicallaround.nl/tickets.

Interesse in auditeren voor Masterclass: Musical? Aanmelden voor de audities voor het nieuwe schooljaar kan nog tot 16 augustus. 

Meer info: https://www.musicallaround.nl/lesitem/Masterclass%3A-Musical.