MTC De Happy Drivers huldigde zilveren jubilaris

MTC De Happy Drivers uit Someren huldigde op zaterdag 6 november zilveren jubilaris Harrie van Kemenade tijdens de jaarlijkse feestavond. De tweede zilveren jubilaris Marika van der Velden was wegens omstandigheden afwezig.

nannie van hoof

Uit handen van de voorzitter William Leenen kreeg Harrie van Kemenade een oorkonde.

Verder kreeg hij een bierpakket, een dinerbon van café-zaal Jan van Tieskes en een sleutelhanger met inscriptie. Voor zijn vrouw Dorien was er een mooie bos bloemen.

nannie van hoof

Harrie van Kemenade ging regelmatig met zijn zwager motorrijden en op motorvakantie. Door een collega is Harrie destijds uitgenodigd om eens een keer mee te gaan motorrijden met de Happy Drivers. Zo is hij lid geworden en heeft hij later zijn zwager ook warm kunnen maken om lid te worden van de club. Harrie is een trouwe deelnemer als beveiliger bij diverse evenementen zoals de Kennedymars en het Zorgenkind.

Marika van der Velden wordt op een later tijdstip nog in het zonnetje gezet en bedankt voor haar diensten voor MTC de Happy Drivers.

nannie van hoof

Happy Driver van het jaar 2021

Tijdens de feestavond werd ook de Happy Driver van het jaar 2021 gepresenteerd.

Na het tellen van het stemmen kwam Paul Aarts als winnaar uit de bus.

nannie van hoof

Paul kreeg uit handen van voorzitter William Leenen een oorkonde, een bierpakket, bloemen, een T-shirt met opdruk, een dinerbon en een wisseltrofee.