Nirwana Lierop viert na 53 jaar het gouden jubileum

OJC Nirwana in Lierop bestond op 5 april 2020 vijftig jaar.

Met een enthousiast bestuur, aangevuld door een groep oude bekenden, stond er een mooi jubileumweekend op de planning. Helaas gooide COVID-19 roet in het eten.

Inmiddels bestaat Nirwana al 53 jaar, maar het feestje van het 50-jarig bestaan hebben ze in Lierop nog steeds te goed.

In het kader van ‘driemaal is scheepsrecht’ wordt het jubileum nu gevierd in het weekend van 14, 15 en 16 april.

Vrijdag 14 april - (oude) bekenden 

Op vrijdag verwelkomt Nirwana enkele (oude) bekenden van de afgelopen jaren. De mannen van Agitator zetten met hun opzwepende gitaarriffs en genadeloze brute ‘in your face’ teksten de beuk erin. Ook de heren van Windup Space betreden met hun melodische alternatieve gitaarrock het podium. Natuurlijk is deze avond niet compleet zonder de heerlijke plaatjes van DJ Guus en zijn Vinyl Bus. 

Entree € 7,50.

Zaterdag 15 april - De supersessie en de legendarische Nirwana-after

De supersessie is met drie speciaal voor deze avond samengestelde bands. Deze bands spelen nummers van artiesten/acts die ooit eerder het podium van Nirwana betraden. Een breed scala aan genres, van Nederlandstalige pop/rock tot old school rockklassiekers, zijn op deze avond te horen.

Entree € 7,50.

Gert-jan Kusters

Zondag 16 april - Lekkere covers 

Nirwana knalt het weekend uit met de hardste covers en gratis entree. Koppien zal de avond aftrappen met de beste punkrock en -pophits. Wanneer ook Machetté, met nummers van o.a. Deep Purple, Motörhead en AC/DC, het podium heeft afgebroken zal reEDITORS het laatste zetjes geven om de hele zaal omver te blazen. 

De toegang is gratis.

Kaarten te koop via www.nirwana.nl

SIRIS-tv schonk eerder aandacht aan het gouden jubileum van OJC Nirwana. Zie onderstaand filmpje.