Nog drie keer 'Iets vanuit Niets'

De voorstelling ‘Iets vanuit Niets’ van toneelvereniging De Speledonckers uit Someren is nog te zien op zaterdag 18 september om 20.00 uur, zondag 19 september om 14.30 uur en op woensdag 22 september om 20.00 uur.

De tribunes van natuurtheater De Donck zijn na bijna twee jaar eindelijk weer gevuld met publiek. 

Dat moet een heerlijk gevoel zijn voor de acht spelers, die schitteren in hun zelfgeschreven voorstelling.

Vanuit de onzekerheid in de afgelopen 1,5 jaar is er iets ontzettend moois ontstaan in De Donck.

De spelers zijn onder leiding van regisseur Ruud van Bree aan de slag gegaan met het schrijven van een eigen script. Er werden brainstormsessies georganiseerd, opdrachten uitgevoerd, teksten gezocht, heel veel gedroomd en nog meer uitgeprobeerd. Dat resulteert in een voorstelling vol verrassingen, kwetsbaarheid, verbazing en verbeelding.

Op SIRIS-tv, siris.nl en SIRIS-facebook vertellen regisseur Ruud van Bree, de toneelspeelsters Petri van Dellen, Femke van Seggelen, Inge de Haas, Bodine van der Lubbe en Johanny Slegers, voorzitter Rietje Snijders en penningmeester Hans Kollée over de totstandkoming van de voorstelling in een jaar vol met pieken en dalen.

Nieuwsgierig geworden? Je kan nog boeken voor de laatste drie voorstellingen. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater. Er kan met pin betaald worden.

Voor meer informatie kijk op www.speledonckers.nl.