NWC Asten gaat online loten verkopen voor aanschaf spelmaterialen jeugd

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie.

Voetbalvereniging NWC Asten doet dit jaar mee. De leden zetten zich in voor de aanschaf van nieuwe spelmaterialen voor de jeugdafdeling.

80% van al het opgehaalde geld daar direct naar de clubkas.

Ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook NWC, dat de jeugdleden online hun loten laat verkopen.

Extra inkomsten hard nodig

Edwin van Erp, clubcoördinator van NWC: ,,Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de aanschaf van spelmaterialen voor de jeugdafdeling. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving die online hun bijdrage willen leveren!”

80% gaat naar de club

Eén lot kost € 3, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat. Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar 10,7 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december.

Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.