Onderling Kunstgenot speelt 'Studio 100 en de verdwijning van Barry Badpak'

Toneelvereniging Onderling Kunstgenot uit Heusden speelt de komende tijd het wagenspel 'Studio 100 en de verdwijning van Barry Badpak'.

Het stuk is geschreven door Nick Verberne, Rob Nijssen en Karel Hoendervangers.

Bijzonder is dat spelersgroep bestaat uit jeugdleden en volwassen leden. Doordat corona in 2020 roet in het eten gooide, konden zowel de volwassenen- als de jeugdproductie niet doorgaan.  

De spelers zijn  Eric van den Heuvel, Fenne Madou, Frans Meulendijks, Hanneke Hoefnagels, Jop Klein Zieverink, Joris Berkers, Lisa Leenders, Mirte Berkers, Pim Klein Zieverink, Vera Vervoordeldonk, Ward Klein Zieverink en Ankie Vervoorderldonk.

De regie is in handen van Silvia Driessen.

Korte inhoud:

Studio 100 is de Benelux-studio die jaren een groot succes heeft gekend. De coronacrisis heeft echter roet in het eten gegooid. De kijkcijfers zijn achteruit gegaan, de personages worden niet meer zo goed ontvangen en de liedjes van K3 hebben ook hun beste tijd wel gehad. Wanneer de lockdown opgeheven wordt komt Gert Verhulst met een nieuw idee: Studio 100 heeft een frisse wind nodig. Een nieuw karakter waar alles omheen draait. Met als doel om de kijkcijfers omhoog te brengen en Studio 100 weer in de spotlight te zetten als de grootste studio van de Benelux. Niet iedereen is echter zo blij met de komst van Barry Badpak. Hij moet vertrekken en daar willen sommigen ver voor gaan.

Speeldata:

Zondag 25 juli 

14.30 uur: Het Rijtven in Deurne.
17.00 uur: Camping De Peel in Heusden.

Maandag 26 juli 

19.00 uur: Zorgcentrum De Lisse in Asten.
20.30 uur: OJC Jonosh in Heusden  

Woensdag 28 juli 

19.00 uur: Hooidries in Heusden.
20.30 uur: Familie Loomans, Zeilhoekweg 2 in Heusden.

Zaterdag 31 juli 

19.00 uur: Vlinkert in Heusden.
20.30 uur: Familie Geboers, Ospelerweg 5 in Heusden.