Onderling Kunstgenot speelt 'Studio 100 en de verdwijning van Barry Badpak'

Toneelvereniging Onderling Kunstgenot uit Heusden speelt de komende tijd het wagenspel 'Studio 100 en de verdwijning van Barry Badpak'.

Het stuk is geschreven door Nick Verberne, Rob Nijssen en Karel Hoendervangers.

Rob Fritsen

Op maandag 26 juli werd het wagenspel opgevoerd in o.a. de tuin van zorgcentrum De Lisse in Asten.

'Studio 100 en de verdwijning van Barry Badpak' is nog te zien op woensdag 28 juli om 19.00 uur op de Hooidries in Heusden en om 20.30 uur bij de familie Loomans, Zeilhoekweg 2 in Heusden.

Verder ook op zaterdag 31 juli om 19.00 uur op de Vlinkert in Heusden en om 20.30 uur bij de familie Geboers, Ospelerweg 5 in Heusden.

Rob Fritsen

Bijzonder is dat spelersgroep bestaat uit jeugdleden en volwassen leden.    

De spelers zijn  Eric van den Heuvel, Fenne Madou, Frans Meulendijks, Hanneke Hoefnagels, Jop Klein Zieverink, Joris Berkers, Lisa Leenders, Mirte Berkers, Pim Klein Zieverink, Vera Vervoordeldonk, Ward Klein Zieverink en Ankie Vervoorderldonk.

De regie is in handen van Silvia Driessen.

Rob Fritsen

Korte inhoud:

Studio 100 is de Benelux-studio die jaren een groot succes heeft gekend. De coronacrisis heeft echter roet in het eten gegooid. De kijkcijfers zijn achteruit gegaan, de personages worden niet meer zo goed ontvangen en de liedjes van K3 hebben ook hun beste tijd wel gehad. Wanneer de lockdown opgeheven wordt komt Gert Verhulst met een nieuw idee: Studio 100 heeft een frisse wind nodig. Een nieuw karakter waar alles omheen draait. Met als doel om de kijkcijfers omhoog te brengen en Studio 100 weer in de spotlight te zetten als de grootste studio van de Benelux. Niet iedereen is echter zo blij met de komst van Barry Badpak. Hij moet vertrekken en daar willen sommigen ver voor gaan.

Rob Fritsen

SIRIS-fotograaf Rob Fritsen maakte behalve foto's ook een onderstaand filmpje van de voorstelling bij De Lisse in Asten.