ONDO bereikt halve finale nacompetitie voor promotie

Op een zonovergoten en drukbezocht sportpark De Heikamp in Heusden wist het vaandelteam van SV ONDO op zondag 4 juni de tweede ronde van de nacompetitie te bereiken.

Met maar liefst vier treffers van Kees Verberne zette de ploeg onder leiding van trainers Frank van Tilburg en Andre Klaassen daarmee een reuzestap richting promotie naar de derde klasse.

In de eerste minuten van de wedstrijd ging het aardig gelijk op, totdat Merselo al op voorsprong kwam. Een vroege achterstand werd vanaf de strafschopstip gelijk getrokken door Verberne, die na een half uur spelen de buitenspelval omzeilde en de bal over de doelman schoot; 2-1.

Na de rust bleef het spannend en kwam Merselo langszij, maar was het wederom Verberne die scherp reageerde en de 3-2 binnenschoot. Ondanks opnieuw een vlugge gelijkmaker van Merselo was het ook dit keer Verberne die tegen het einde van de wedstrijd zijn doelpuntenreeks compleet maakte en voor een 4-3 eindstand zorgde.

Opstelling ONDO: Van den Boer; S. Berkers, Driessen, Bosch (54. Van der Heijden), Jansen, Haasen, G. Verberne, J. Berkers; Slegers, K. Verberne (89. van Gerwen), Nijssen.

Op zondag 11 juni wacht een uitwedstrijd bij SV Brandevoort om te bepalen wie er naar de finale gaat van de nacompetitie.

De wedstrijd start om 14.30 uur op Sportpark Brandevoort in Helmond.