Onis Welzijn houdt Tijdmarkt

Onis Welzijn houdt op donderdag 14 oktober van 14.00 tot 17.00 uur een tijdmarkt in De Ruchte in Someren.

Ben jij op zoek naar extra handen voor jouw vereniging of organisatie? Langzaam maar zeker gaat de wereld weer draaien als voorheen. Dat betekent ook dat veel activiteiten weer starten. En dat er weer vrijwilligers nodig zijn om dat allemaal mogelijk te maken. Maar waar en hoe vind je die? 

Tijd en inzet als betaalmiddel

Organisaties en verenigingen presenteren op deze markt een klus/klussen waarvoor ze helpende handen kunnen gebruiken. Aan de andere kant van de zaal staan spullen en belevingen die gesponsord zijn door diverse bedrijven en organisaties. De bezoekers van de markt kunnen deze spullen kopen. Ze betalen echter niet met geld, maar met tijd (uren vrijwillige inzet). Elk artikel heeft een prijskaartje waar de waarden in uren op genoemd staat.

Onis Welzijn maakt er een leuke feestelijke en vooral gezellige middag van. Een middag met veel interactie. Naast de helpende handen die het je oplevert brengt het je ook een grote berg goodwill, een positief imago en veel promotie.

Er is een horecagedeelte en ter afsluiting een hapje en een drankje. Hoe leuk is het om jouw vereniging of organisatie een keer op een andere manier onder de aandacht te brengen? En direct in contact te komen met geïnteresseerden?

Heb jij een leuke klus waar extra handen voor nodig zijn? Wie weet vindt iemand het zo leuk, dat hij wel vaker wil komen.

Wil je meedoen, heb je vragen of heb je interesse in een praktisch werkboek waarmee je een klus organiseert? Neem dan contact op met Ria Kandelaars, tel. 06-38266670 of e-mail r.kandelaars@oniswelzijn.nl.

Zij kan je er alles over vertellen en je eventueel ook direct inschrijven voor de markt. Zij kan je ook meer vertellen over dat praktisch werkboek, waarin uitgelegd staat hoe je een klus voor een vrijwilliger organiseert.