Ontdek-festival Misty Fields presenteert nieuwe namen

Onder andere het Engelse Los Bitchos, de Nederlandse postpunk helden Rats On Rafts en het Engelse noise-kwartet Scalping zullen op 10, 11 en 12 september naar het bosrijke Heusden afreizen voor het 15-jarige jubileum van het sympathieke festival. 

De rest van het lijstje wordt aangevuld door de vaderlandse indiefolk heldin Judy Blank, het Glasgow’s laptop rockduo Memes, de nieuwe Engelse gitaarbelofte Folly Group, het Ierse Sprints en Belgisch talenten Ramkot (winnaar Stubru’s de nieuwe lichting) en The Haunted Youth. 

Hoewel de toekomst onzeker blijft, laat Misty Fields er geen gras over groeien met deze nieuwe aankondiging. Misty Fields voorzitter Marcel Moonen: ,,Achter de schermen zijn we druk bezig met het voorbereiden van ons 15-jarig jubileum dat groter, mooier en toffer beloofd te worden dan ooit. Natuurlijk houden we in de voorbereiding rekening met verschillende scenario's, praten we met andere festival-collega's en de autoriteiten en houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Maar we blijven positief, want als er een festival dit jaar doorgaat, dan is het Misty Fields''.

Rob Fritsen

Naast de nieuwste bands presenteert het festival ook beeldende kunst en theater. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten en drinken maken de unieke festivalervaring compleet. 

Weekendkaarten voor Misty Fields zijn te koop via de website en kosten € 57,50. 

Dagkaarten voor de vrijdag kosten € 25 en voor de zaterdag € 39,50. 

Voor een zondagticket ben je slechts € 7,50 kwijt.

Meer informatie over Misty Fields en de kaartverkoop vind je op de website van het festival: www.mistyfields.com.