SIRIS.nl

Oogcafé de Peel ontvangt Solutions Radio

Oogcafé de Peel ontvangt op donderdag 6 oktober Derk Martens van Solutions Radio.

Derk is uitgenodigd voor het demonstreren van hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking.

Buiten de bekende gebruiksvriendelijke Webbox3 met zijn vele enthousiaste gebruikers wordt ook de GO-box en de VO-box gepresenteerd. 

Innovatieve hulpmiddelen die helpen bij het laten voorlezen en vergroten van ondertiteling bij het kijken en luisteren van televisieprogramma’s.

De GO-box leest ondertiteling voor op een tijdstip wanneer jij dat zelf wilt. De VO-Box vergroot alle ondertiteling op een contrasterende achtergrond.

De demonstratie is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de hulpmiddelen van Solutions Radio, maar ook gebruikers zijn welkom voor vragen en informatie over de laatste uitbreidingen.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de grote zaal van gemeenschapshuis Hofke van Marijke, Rembrandt van Rijnstraat 5 in Deurne.

De toegang is gratis en het eerste kopje koffie/thee word je aangeboden door Solutions Radio.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan met vermelding van het aantal personen door een bericht te sturen naar e-mail oogcafedepeel@gmail.com of tel. 06-40143228.

Oogcafé de Peel is bedoeld voor mensen met een oogaandoening. Een ontmoetingsplaats om kennis te maken met lotgenoten. De bijeenkomsten, die plaatsvinden op elke eerste donderdag van de maand, zijn laagdrempelig en informatief met presentaties van lotgenoten, instellingen, de overheid en leveranciers van hulpmiddelen.