Open dag naturistenvereniging Zonnelust in Someren

Naturistenvereniging Zonnelust in Someren houdt op zondag 6 juni een open dag.

Iedereen is welkom voor een rondleiding en een kop koffie met iets erbij.

Langs de weg van Someren naar Heeze, op de hoek van de Provincialeweg en de Kempenweg, is een terreintje. Veel mensen rijden hier al tientallen jaren voorbij, zonder te weten van het paradijsje dat zich achter de schutting bevindt.

Het is het recreatieterrein van de naturistenvereniging Zonnelust, een zeer idyllische plek in het groen. Er is een ruime ligweide, een natuurzwembad met kinderstrandje, een jeugdhut, sportveldjes (tafeltennis, jeu de boules, e.d.), een clubgebouw met terras, sanitair, een sauna (tijdelijk maar beperkt open vanwege corona), een kruidentuintje, enzovoorts. 

Hans Wasmus

Men kan er voor dagrecreatie naartoe, maar er zijn ook enkele kampeerplekken (caravan, camper, tent) met elektriciteit en twee trekkershutten (een voor twee en een voor vier personen). Er is wifi.


Hans Wasmus

Het groene terrein is ook in de coronatijd legaal open (in beginsel alleen voor leden, leden van zusterverenigingen e.d., of introduc├ęs), mits de anderhalve meter afstand wordt gerespecteerd. 

Er is geen horeca, maar wel een klein keukentje. Soms houden ze activiteiten zoals een barbecue of een open podium. Maar de nadruk ligt op ontspanning en gezelligheid.

Op zondag 6 juni is hier een open dag. Dan is iedereen er welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Bezoekers worden verwelkomd met koffie met iets erbij. De kleren hoeven niet uit.

Zie ook www.zonnelust.nl.