Open repetitie Somerens Dameskoor

Tijdens de nationale open korenweken van 14 mei tot en met 12 juni worden alle Nederlandse koren uitgenodigd om hun deuren open te zetten en het weer samen zingen op de kaart te zetten.

Live samen zingen kan en mag gelukkig weer. En dat is maar goed ook, want zingen is hartstikke gezond: het is goed voor je lijf, het geeft ontspanning en het maakt je vrolijk.

Nederland telt één miljoen koorzangers die dit met verve uitdragen. Een hobby waarin alle leeftijdsgroepen worden vertegenwoordigd en waar vaak wekelijks gezongen en genoten wordt van alle muziekstijlen in grote koren van wel 100 leden tot knusse close harmonygroepen en kwartetjes.

Ook Somerens Dameskoor zet van 23 mei tot en met 13 juni de deuren wagenwijd open om geïnteresseerde vrouwenstemmen te laten proeven van haar gevarieerd repertoire.

Alle vrouwenstemmen zijn welkom om tijdens een open repetitie samen met het koor het plezier van zingen te ervaren.

Eric Driessen

Somerens Dameskoor repeteert op maandag van 20.00 uur tot 22.15 uur in De Ruchte in Someren.

Meer informatie is te vinden op www.somerensdameskoor.nl.

Tijdens de open koren weken kunnen alle zangers en zangeressen die op zoek zijn op een online korenkaart zien waar er allemaal graag gezongen wordt en welk koor daarbij het meeste aanspreekt en het beste past.

Ook Somerens Dameskoor staat op de kaart. Zie www.kbzon.nl.