SIRIS.nl

Open Tuinen Dag Groei & Bloei-afdeling Asten-Someren

Groei & Bloei-afdeling Asten-Someren houdt op zondag 11 juni de Open Tuinen Dag.

Een zestal tuinen worden op deze dag opengesteld voor het publiek.

De tuinen bevinden zich in Heusden, Asten en Ommel. De route is makkelijk met de fiets te doen.

De deelnemende tuinen zijn die van:

Familie Berkvens, Jan van Havenstraat 32, in Ommel; prachtige ‘klassiek’ aangelegde tuin met gemetselde vijvers, strakke uitstraling, verhardingen en veel groen. Een makkelijke, overzichtelijke tuin.

De heer Stevens, Kennisstraat 1 in Ommel: landelijke, speelse tuin met een prachtige grote vijver, gazons en beplantingen. 

Mevrouw Hagelaar, Dijkstraat 10 in Asten; een mooie, organisch gevormde tuin met ronde lijnen en gevarieerde beplanting. De eigenaresse laat zien dat je ook op respectabele leeftijd nog ontzettend kunt genieten en bezig zijn in de tuin.

Familie Thomassen, Kerkstraat 58 in Asten; een grote, speelse tuin met mooie plantenborders, een ‘groentenhof’, een gazon e.d. Een fraaie, ruimtelijke indeling. De vele grote kuipplanten bepalen mede de sfeer in de zomermaanden.

Familie Van de Pasch-Donkers, Vlinkert 17 in Heusden; een grote, zeer gevarieerde tuin waar van alles te zien valt: een prachtig grote waterpartij, veel groen, een groentehoekje en een kippenren.

Familie Wijnen, Merelweg 1 in Heusden; een landelijk gelegen, fraai aangelegde tuin met een gevarieerde, natuurlijk uitziende beplanting, bloei en een strakke indeling. 

De tuinen zijn geopend van 11.00 tot 17.00.

De toegang is gratis.

Voor meer informatie zie www.asten.groei.nl.