Peelpodium met Tuloa en Toffel Vier

Tijdens het pinksterweekend is er weer gezellige muziek op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 in Ospel. 

Met op zondag 28 mei een optreden van Tuloa uit Asrten en op maandag 29 mei eveneens uit Asten afkomstige zanggroep Toffel Vier.

Tuloa betekent welkom. En Tuloa klinkt als ‘we doen mer wa’. En dat klopt eigenlijk ook. De band speelt muzieknummers die passen bij uiteenlopende muziekstijlen, zoals pop, folk, country en wereldmuziek. Het repertoire bestaat uit niet al te bekende liedjes in de Engelse, Nederlandse, Franse en Spaanse taal.

Tuloa bestaat uit drie muzikale dames; Angela van Brussel (gitaar en zang), Cecile Snijders (accordeon en zang) en Rianne Joosten (contrabas en zang). Wat hun samen heeft gebracht is de lol van het samen muziek maken. En dat willen ze graag ook overbrengen op hun publiek. 

Toffel Vier is een zanggroep met mannen die, zoals ze het zelf omschrijven, gewoon heel graag zingen. Ze geven regelmatig optredens; vooral in Oost-Brabant, maar soms steken ze ook de provinciegrens naar Limburg over. Hun repertoire bestaat uit Brabantse en oud Nederlandse meezingnummers en een paar anderstalige liederen. Ook zelf geschreven nummers komen voorbij. Ze worden begeleid door een accordeonist en een drummer. Zanggroep Toffel Vier is een goede bekende van het Peelpodium. Ze treden er al jaren en met veel plezier op.

De optredens van Tuloa en Toffer Vier vinden plaats in het overdekte Amfitheater. Er zijn telkens twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur.

De toegangsprijs is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium. 

De komende maanden is er nog meer muziek op het Peelpodium.

Het programma van juni:

zondag 4 juni: Jee & Vee,

zondag 18 juni: Flinthill Souvenirs

zondag 25 juni: Zanggroep Tössedoôr.

Voor meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium.